Newsletter subscription & archive

LabDays Aarhus 2019

At LabDays in Aarhus, Biopeople is present with two seminars on the Future Lab and on how to avoid work-related injuries

When

11-09-2019 - 09:00 - 12-09-2019 - 17:00

Location

Aarhus Congress Center
Margrethepladsen 5
8000 - Aarhus C
Denmark

Organizer

J.B. Exhibitions ApS

Eventlink

https://labdays.dk/hjem/Adgangskort/print-gratis-adgangskort.html

Please register to get an entrance ticket via LabDays Aarhus.​

Det er gratis at deltage. Du behøver ikke tilmelde dig forlods; men du skal registrere dig for at få en adgangsbillet, så du kan komme ind på LabDays Aarhus.

Meet Biopeople's Cluster Managers, Jane Nøhr, Rune Thomsen and Emil Smedegård-Holmquist at Aarhus LabDays. Biopeople exhibition stand Wednesday and Thursday 9:00-16:00.

Read more about LabDays Aarhus.

-----------------------------------------------------------------

Special Biopeople events:

Paneldiskussion over emnet Fremtiden Laboratorium

Onsdag den 11. september kl. 13.00 – 14.00

Beskrivelse af Paneldiskussionen: Er du nysgerrig efter hvordan fremtidens laboratorier bliver? Så skal du komme til denne paneldebat, hvor der bliver diskuteret både visioner og teknologi. Du vil kunne høre om både brug af data i skyen, virtuel reality, kunstig intelligens og robotter i fremtidens laboratorier. Hvad kommer det til at betyde for vores arbejdsliv og for vores forskning og hvilke krav stiller det egentlig til vores uddannelsessystem?

Paneldeltagere:

  • Moderator: Anders Høeg Nissen
  • Charlotte Rossmeisl fra Flow Robotics
  • Emil Højlund-Nielsen fra Copenhagen nanosystems
  • Thomas P. Boesen fra Scifeon
  • Rune Faurby Carlsson fra Fertin Pharma
  • Susanne Bahne Hansen Formand for Dansk Laborant-Forening
  • Mads Østergaard fra Teknologisk Institut

Mini konference under titlen "Undgå arbejdsskader i laboratoriet!"

Onsdag den 11. september fra kl. 10.00 - 12.00

Undgå arbejdsskader i laboratoriet! Vidste du at hver tredje som arbejder i laboratoriet oplever smerter hver uge på grund af ensidigt gentaget arbejde? En god stol, en let pipette og nye teknologiske hjælpemidler kan være med til, at du undgår skader. På dette møde vil vi snakke om, hvad der kan gøres for at undgå skader i forbindelse med almindeligt laboratoriearbejde – og vi vil også komme ind på, hvad der kan gøres, når skaden er sket. Fysioterapeut Mathias Holmquist fra Aarhus Rygklinik og automatiserings ekspert Charlotte Rossmeisl fra Flow Robotics vil blandt andre give deres input og råd til dette vigtige emne. Programmet er med oplæg med Q&A og det ermuligt at møde oplægsholderne i networking session, hvor tilmeldte deltagere kan nyde en sodavand og sandwich.

Close
What are you looking for?