Biopeople søger studerende til digital kommunikation og events

Biopeople søger studerende til digital kommunikation og events

26-09-2018

Er du bachelor og har du interesse for både kommunikation, life science og innovation? Vi har brug for en eller to studerendes hjælp i et lille og travlt sekretariat med en bred kontaktflade.

Vi er en landsdækkende klyngeorganisation med et mindre sekretariat, og vores kerneopgave er at styrke offentligt-private videnbroer mellem forskere og virksomheder. Du skal assistere vores Communications Manager og to Cluster Managers i det daglige arbejde. Din arbejdstid tilrettelægger vi i samråd med dig, og så det passer med dine studier.

Om dig:

Du er bachelor og studerer på en relevant videregående uddannelse og har minimum to år tilbage. Du har en stærk interesse i digital kommunikation. Du synes biotek, life science og innovation er spændende. Du vil gerne prøve kræfter med mange forskellige områder og synes, det er sjovt at hjælpe et lille og travlt sekretariat med en bred kontaktflade.

Dine opgaver:

  • Løbende at redigere og opdatere indhold på websites
  • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
  • Mindre grafiske opgaver såsom billedbehandling, infografik
  • Skrive artikler og læse korrektur
  • Evt. oversættelse (dansk/engelsk)
  • Producere indhold til sociale medier
  • Evt. deltage i projekter og samarbejder
  • Hjælpe til med alt det praktiske, når vi afholder arrangementer (booking, catering, print, modtage gæster, opsætning og nedtagning)
  • Andet forefaldende arbejde

Kompetencer:

Du har helt sikkert erfaring med et CMS (vi bruger Typo3) og webstatistik, og evt. CRM-systemer (Podio). Du har prøvet at redigere billeder og lave grafik, har sans for detaljen og et godt grafisk øje. Vi bruger Canva, Adobe CC og Microsoft-pakken. Men kom gerne med ny inspiration.

Biopeople kommunikerer hovedsageligt på engelsk, så stærke sproglige kompetencer i både dansk og engelsk er et must.

Derudover søger vi dig, der kan arbejde selvstændigt og struktureret, prioriterer opgaver og overholder deadlines, har gode formidlingsevner, har let ved at sætte dig ind i nye systemer og værktøjer og er imødekommende, en team-player, og har gå-på-mod.

Ansættelsesvilkår

Der tilbydes løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. Stillingen er tidsbegrænset 18–24 måneder. Tiltrædelse snarest.

Om Biopeople

Biopeople, Denmarks Life Science Cluster, er en landsdækkende facilitator af videndeling, matchmaking og samarbejde inden for den forskningsorienterede bio- og life science industri. Biopeople har en unik position som neutral katalysator for videnbroer mellem videninstitutioner, virksomheder og patienter. Vi medvirker til, at forskningsresultater nyttiggøres, og at de rette kompetencer bringes sammen til nye samarbejder, både nationalt og internationalt. Biopeople er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Biopeoples sekretariat er et indlejret center ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Biopeople og Københavns Universitet er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger stor vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Vi har kontor i Universitetsparken 2, 2100 København Ø.

Ansøgning

Ansøgning, indskrivningsbevis, CV og eventuelle anbefalinger skal sendes via KU’s jobportal. Tryk på ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget. Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2018.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du henvende dig til direktør Per Spindler eller kommunikationsansvarlig Birgitte Ramsø Thomsen.

Close
What are you looking for?
By using this website, you agree to the use of Cookies to give you the best user experience.Ok