Newsletter subscription & archive

Er fremtiden grøn og digital – også i life science industrien?

22-09-2020

Ny undersøgelse tager temperaturen på digitalisering og grøn omstilling i life science industrien i Danmark anno 2020.

Både politisk og i erhvervslivet, herunder i life science industrien, er der stor fokus på de muligheder og udfordringer, som digitalisering og grøn omstilling skaber.

Men hvor langt er virksomhederne kommet med at digitalisere og omstille sig til en grønnere dagsorden i 2020? Og hvor oplever industrien de største teknologiske udfordringer i forbindelse med digitalisering og grøn omstilling? Det søger ny undersøgelse svar på.

Resultaterne fra undersøgelsen vil danne grundlag for en rapport, der giver et 2020 statusbillede af de teknologiske udfordringer og behov, life-science industrien har i forbindelse med grøn omstilling og digitalisering.

Hvem kan deltage i undersøgelsen?

Arbejder du i en virksomhed i life science industrien, er din deltagelse i undersøgelsen meget værdifuld.

Som deltager i undersøgelsen kan du sikre dig at være en af de første til at modtage rapporten, der giver et statusbillede af digitalisering og grøn omstilling i life science industrien i Danmark anno 2020. Rapporten er tilgængelig ved udgangen af 2020.

Det tager 5-15 minutter af udfylde spørgeskemaet, og din besvarelse er anonym. Hvis du tidligere har modtaget denne invitation fra anden side, har vi modtaget din besvarelse, og du behøver ikke svare igen.

Deltag i undersøgelsen her

Har du spørgsmål, kan du kontakte FORCE Technology på contact@forcetechnology.com

Undersøgelsen gennemføres af FORCE Technology (GTS) i samarbejde med Dansk Industri Life Science, Danish Welfaretech, Medicoindustrien, Biopeople, Lægemiddelindustriforeningen (LIF) og Life Science Innovation North Denmark.

Close
What are you looking for?