Newsletter subscription & archive

Innovationskonsortiet BioFactory afholder konference den 6. februar 2018 på Axelborg, København

07-11-2017

Kommercielle perspektiver for udnyttelse af planteindholdsstoffer til medicin, sundhed og fødevarer.

Innovationskonsortiet BioFactory afholder konferencen "Kommercielle perspektiver for udnyttelse af planteindholdstoffer til medicin, sundhed og fødevarer", den 6. februar 2018 på Axelborg i København

BioFactory er støttet af Innovationsfonden med godt 13 mio. kr. og blev igangsat i 2014 ud fra visionen om at bidrage til skabelse af fremtidens biobaserede grønne økonomi gennem udvikling af en konkurrencedygtig og miljøvenlig produktion af plantebaserede sundhedsfremmende værdistoffer til anvendelse i fødevarer, helsekost, naturmedicin og andre biologiske produkter.

Biopeople deltager i dette samarbejde, der er anført af Teknologisk Institut, og nu lakker arbejdet mod enden: Samarbejdet afsluttes med en stor konference på Axelborg den 6. februar 2018, hvor konsortiepartnerne og en lang række andre repræsentanter fra den biobaserede industri i Danmark samles og præsenterer deres bud på, hvordan de mange muligheder i den grønne omstilling udnyttes bedst muligt.

På konferencen kan man få et indblik i den mangfoldighed af viden, der findes om planteindholdsstoffer og deres funktionelle egenskaber, samt teknologier til optimeret produktion af råvaremateriale til den plantebaserede industri. Der vil være oplæg fra flere danske universiteter og Teknologisk Institut om nyeste viden og teknologier, oplæg fra større og mindre virksomheder om kommerciel udnyttelse af planteindholdsstoffer samt oplæg om den økonomiske betydning af industrien og investeringsstrategier. Konferencen afsluttes med en paneldebat mellem nøglepersoner fra forskning og industri. Fokus vil være på identifikation af muligheder og barrierer for den plantebasserede industri.

Målgruppen er alle med interesse i udvikling af den plantebasserede industri, dvs. råvareproducenter, forarbejdningsvirksomheder, producenter af plantebasserede produkter, forbrugere, forskere, interesseorganisationer, investorer osv.

Se det fulde program på https://www.teknologisk.dk/kurser/kommercielle-perspektiver-for-udnyttelse-af-planteindholdsstoffer-til-medicin-sundhed-og-foedevarer/k38028

Biopeople kontakt: Per Spindler

Downloads

DownloadBioFactory_inspirationskonference_program_nov_2017.pdf

Close
What are you looking for?