Newsletter subscription & archive

News release: Biopeople i nyt samarbejde med magasinet Life Science

22-03-2018

I 2018 har Biopeople indgået et samarbejde med bladet Life Science – Dansk Biotek (in Danish only).

I bladets første udgave i 2018 kan du bl.a. læse denne artikel af Biopeoples direktør Per Spindler: "De danske klynger under lup", som ser nærmere på sundheds- og life science branchens økonomiske betydning, klyngelandskabet i Danmark og nogle af de initiativer til en forenkling og nye samarbejder, som er på vej.

I samme nummer er også artiklen "Konference om personlig medicin diskuterer infrastruktur for biomarkører" om den nyligt afholdte konference om "Perspectives in Precision Medicine". Begge artikler er på dansk.

Se hele bladet som digitalt bladreeksemplar

Se hele bladet som pdf

Life Science er et uafhængigt magasin, som udsendes til en bred målgruppe bestående af medlemmer af Dansk Biotek, Biokemisk Forening og den øvrige biotek og life science industri i Danmark samt medicinal- og farmaceutisk industri. Som en del af aftalen vil bladet fremover blive sendt til Biopeoples partnere og netværksvirksomheder.

ENGLISH SUMMARY. From 2018, Biopeople has entered an agreement with the magazine "Life Science/Dansk Biotek". Among features of the agreement, the magazine - as a service - will be sent to Biopeople partners and network members (companies). Read more at: http://www.danskbiotek.info/

CloseClose
What are you looking for?